Z czego kiedyś czytałem ciekawy artykuł skierowany do "ajirsoftowców" od wojskowego, który punkt po punkcie tłumaczył często powtarzane przez nich bzdury i jak bardzo się mylą.
Podeślesz wpis?![]()
@Szef Masz jakieś namiary na ten artykuł? Sam chętnie przeczytam.
Chyba wiem o czym mowa:
-link-
Co za czasy...Jak nie pedały na krosach to pedały z plastikowymi pistolecikami a wszystko to robione na pokaz. Nie p🤬lcie o dobrej zabawie etc. bo dobra zabawa to była 20 lat temu jak się latało z kawałkiem patyka po lesie. Jaka to zabawa gdzie wszyscy odp🤬lają maniane na pokaz, co by filmik nagrać i fotek na fejsa nawrzucać. Pomijam sam fakt pompowania w to kasy, no a jak przecież k🤬a trzeba się pokazać kto najdroższe rękawiczki ma. Zwykły drelich bundeswery za 50 zł ? No jak przecież to k🤬a wstyd było by się pokazać.
Najbardziej rozp🤬ala sprowadzanie tego gejsoftu do jedynej możliwej rozrywki, w której to człowiek rusza dupę z przed komputera. Ja p🤬le...Ludzie mają różne pasję, robią różne ciekawe rzeczy w życiu tylko k🤬a wielu robi to dla siebie, nie na pokaz. Sam jeżdżę konno, latam z wykrywką czy co jakiś czas odwiedzę strzelnicę. Nie robię z tego afery, nie nagrywam filmików bo robię to k🤬a dla siebie. Dla własnej satysfakcji i przyjemności a nie żeby ludzie widzieli.
Z pompowaniem kasy masz tyle racji że są osoby które chwalą się jaki to sprzęt za ile mają, ale takich osób jest nie dużo i nie są jakoś uwielbiani albo wychwalani.
Nie p🤬lcie o dobrej zabawie etc. bo dobra zabawa to była 20 lat temu jak się latało z kawałkiem patyka po lesie. .
a teraz co drugi gość przychodzi w stroju Rumaldo i botkach za pół mojej wypłaty,
podpis użytkownika
==============================================