podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Zawsze kisnę z ludzi, którzy kupują Mustangi. To jest samochód, który co najwyżej wygląda, bo jeździ tragicznie. W Fordzie mówią, że "dziki jak prawdziwy mustang" ale prawda taka, że jest po prostu c🤬jowo zaprojektowany. Za te pieniądze to nawet Golf lepiej jeździ...
Zawsze kisnę z ludzi, którzy kupują Mustangi. To jest samochód, który co najwyżej wygląda, bo jeździ tragicznie. W Fordzie mówią, że "dziki jak prawdziwy mustang" ale prawda taka, że jest po prostu c🤬jowo zaprojektowany. Za te pieniądze to nawet Golf lepiej jeździ...
Siedziałeś chociaż w jakimś? Może i nie zap🤬la w zakrętach jak taki focus st, którego wcześniej miałem ale po dwóch latach jeżdżenia Mustangiem wciąż za każdym razem kiedy go odpalam i sobie pop🤬lam daje mi w C🤬J pozytywnych emocji i adrenaliny. A ty czym śmigasz, że ze mnie kiśniesz? Hulajką?
podpis użytkownika
Urodził się zmęczony