19-latek odpowie przed sądem za napaść na kontrolera biletów, do której doszło w autobusie miejskim w Koszalinie. Gdy pracownik poprosił młodego mężczyznę o okazanie biletu, ten go pobił i skopał, a także skakał po jego głowie.
Wyk🤬iać z jebańcem do zoo i wrzucić do zagrody z lwami. Niczego lepszego nie jestem teraz w stanie wymyślić.
Prawdziwy Polak HWDP patriota. Nie to co napływowe imigranty inżyniery z Afryki. Zapewne będzie czekał 5 lat na proces, następnie zostanie skazany za naruszenie nietykalności i dostanie pół roku w zawiasach na 2 lata, 50 zł zadośćuczynienia, 20 godzin prac społecznych.
Bdb. Więcej miejsca dla mnie. Dzięki stary!!!
A co też jeździsz bez biletu i potem jesteś zdziwiony ze chcą bilet?
W c🤬ju mam, gdyby nas rząd nie okradał to każdego by było stać na zakup biletu, może chłop jechał na prywatną wizytę do lekarza bo na NFZ by musiał czekać do października, i miał wybór albo się umówić na prywatną wizytę za 250 zł i patrz pech chciał że akurat miał ostatnie pieniądze w portfelu. Gdyby kupił bilet to by nie mógł pójść do lekarza, a tak i pacjent zadowolony i nowego klienta polecił ... Dobrze j🤬 kanarów, jak można być kanarem? K🤬a każdy zna Polskie realia, to jak się żyje w Polsce. Człowiek żyjąc walczy o przetrwanie. Ciągle tylko VAT TAX i na każdym kroku tylko VAT , opłaty za mieszkanie , jedzenie rata kredytu, rok szkolny za chwilę się zaczyna , wyprawkę trzeba kupić...