Wysłany:
2016-04-04, 23:07
, ID:
4510620
59
Zgłoś
Opowiem historię z mojego życia. Dwa lata temu jadę sobie ciągnikiem z przyczepą, zmęczony robotą wracam do domu, jadę zwykłą leśną drogą, nagle jakieś 3 osoby stoją na środku drogi, jedna star🤬a nawet podobna do tej z filmiku i dwóch dziadów jeden ok 50 drugi też coś pewnie koło tego. Nagle stara zaczyna się drzeć wyzywać mnie od sk🤬ysynów mówi że mam zawracać, a uwierzcie że zawrócenie tam nie było możliwe. Wysiadłem z ciągnika mówię do niej *proszę pani ja chcę tylko przejechać nie mam jak zawrócić niech pani zrozumie* a wiecie co ona zrobiła ? ta k🤬a mnie opluła w twarz takiego jej strzała wyj🤬em że poleciała jej krew z chyba łuku brwiowego typki się przestraszyli wzieli ją pod ręka mówili że dzwonią po policję ja wsiadłem w ciągnik i pojechałem fajnie było słyszeć jak wyła *baaandzior skuuurwysyn!!*
Długo potem spać nie mogłem, myślałem tylko że policja mnie aresztuje itd ale jakoś nigdy nie zawitali.
ps- dzieciak mojego przyjaciela, musi iść dwa razy dłuższa drogą do szkoły, bo jakaś poj🤬a babka mówi że psami poszczuje dziecko jak będzie szło jej drogą. Co za zj🤬a mentalność Polskich emerytów.