W myśl zasady "Nie gazuj, bo ciebie zagazują"
Akcja od 0:35
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Temu Księciu Ciemności z białego kombi to o co chodziło?
O eco-driving?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Temu Księciu Ciemności z białego kombi to o co chodziło?
O eco-driving?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<K🤬a weź idź stąd z tym pedalskim filmem. Film trwa 1:52, akcja niby od 0:35 s. Potwierdzam h🤬ja się dzieje, szkoda marnować czas. Do pieca z tym.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Autor filmu to jeden z tych niedorozwojów, co uwielbiają snuć się lewym pasem nikogo nie wyprzedzając. Też kilku takich nauczyłem ostrym heblem przed maską. Jak pocałowali kierę, to dotarło do pustego łba, że lewy pas służy do wyprzedzania, a po zakończeniu manewru wracamy na prawy. Gościu ze skody i tak był delikatny.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Też kilku takich nauczyłem ostrym heblem przed maską. Jak pocałowali kierę, to dotarło do pustego łba, że lewy pas służy do wyprzedzania, a po zakończeniu manewru wracamy na prawy. Gościu ze skody i tak był delikatny.