podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Ten motocyklista to psychopata. Facet powinien mieć zatrzymane prawo jazdy bo w takim stanie psychicznym nie może prowadzić. Najpierw leczenie a później jak będzie zdrowy to może starać się odzyskać prawo jazdy.
Gówno mu zrobił ten kierowca. Po prostu go nie widział bo był w martwej strefie. Zamiast zatrąbić i przyhamować to się wpycha i później sam kręci dym.
Czoperowiec a motop🤬da.
Odkąd czytam Ty dzbanie twoje komentarze to uważam że martwą strefę to ty we łbie masz. Skoro widział kogo wyprzedza i ile ma do skrzyżowania to prawdopodobnie nie wypada wp🤬lać się komuś przed koło? Aczkolwiek zachowania motocyklisty nic nie tłumaczy i jest takim samym dzbanem jak Ty![]()
No i powiedzcie sami czy 99% motop🤬d to nie są idioci... Szukają zaczepki i cwaniakują przy byle okazji. Zap🤬lają na tych pierdziawkach jak poj🤬i, a kiedy się jakiś rozp🤬oli to wielki lament i płacz. Kolejne kampanie "patrz w lusterka" i inne brednie. Prawda jest jednak taka, że jeżdżąc w ten sposób i tak się zachowując sami stwarzają obraz swojego zj🤬ego hobby. Wk🤬ia mnie tylko to, że często przez takich baranów giną niewinne osoby. Ten 1% zostawiłem celowo, bo są też normalni motocykliści i wielokrotnie to widzieliśmy również na tym portalu. Jednak to jest tylko ułamek tego całego ścierwiastego towarzystwa
Komentarze samych c🤬li z konserw. LWG
Nie rozumiem, gościu zajeżdża drogę motocyklistce i to ''motop🤬deczki'' są winne? Aaaa no tak, banda imbecyli zacznie komentować, bo na sadolu za każde użycie ''motop🤬deczka'' leci wirtualne piwo, pieprzone barany. Już c🤬j z tym że powinno zająć 0.1s żeby połączyć kropki, że dwóch motocyklistów na ''harleyach'', tak samo ubrani i w odstępie 20m to oczywiście że jadą razem, nie wp🤬laj się i niech jadą razem, ale rozumiem że polactwo nie zna czegoś takiego jak maniery na drodze.
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.