A ja wam powiem prawdę: Palikot ma w dupie legalizację marihuany, przygarnął ten sierocy elektorat dzieciaków jedynie po to, żeby mieć więcej poparcia.
Pytanie: kto poza gównażerią jest za legalizacją marihuany? Jakiś profesor, lekarz, prawnik, noblista?
podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.Ale delegalizuje marihuanę, która, nie ma nawet połowy tylu negatywnych skutków co alkohol.
Poza tym wiem ,że szkodzi ale, po pierwsze, w mniejszym stopniu niż legalnie dostępne używki a po drugie, każdy pełnoletni odpowiedzialny za siebie obywatel ma prawo decydować o tym czego używa - dlatego też uważam ,że to przeciwnicy legalizacji - obiektywnie patrząc - nie mają argumentów.
Spójrz w jaki sposób media przedstawiają całą dyskuje - "zwolennik" to jakiś p🤬dusiowaty ćpun na wózku z pedalskim kolczykiem na pół ucha, za to "przeciwnik" to jakiś mętny profesor od niewiadomo czego, wielki k🤬a "ekspert".
Legalizacji w Polsce nie będzie w conajmniej najbliższej dekadzie, możesz spać spokojnie. Tego co mówi ten idiota palikot nikt nie powinien brać na poważnie.
Czy dla ciebie to naprawde tak trudno zrozumiałe? Bijąc żone robisz krzywde jej, innemu człowiekowi, robiąc napad okradasz innych. Umiesz rozróżnić robienie krzywdy innym a sobie czy to zbyt trudne? Jeśli chce sobie upie***lic palec to moge. Do więzienia mnie za to nie zamkna nie moge upier***lic tobie, zonie i swojemu psu. Wolność jest do wtedy do póki komuś nie robie coś złego, więc szlugi też moge sobie palić ale w ryj komuś dmuchać już nie.Poza tym wróćmy do twojego toku myślenia - każdy obywatel powinien mieć prawo do katowania żony, znęcania się nad dziećmi. Napady i rozboje również powinny być legalne, no bo k***a, jak to tak ?
Zioło rośnie wszędzie, jest wiele gatunków na różnych kontynentach, różnego wzrostu, sposobu działania i zawartości substancji psychoaktywnych. Za granicą można bez problemu dostać nasiona oryginalnie rosnących konopii np. w afryce lub azji.Prawdziwa konopia indyjska Cannabis sativa indica to drzewko o wysokości od 1,5-3m, rośnie na lekko zakwaszonej glebie, wymaga dużej ilości wody i światła słonecznego (klimat monsunowy)
Czy dla ciebie to naprawde tak trudno zrozumiałe? Bijąc żone robisz krzywde jej, innemu człowiekowi, robiąc napad okradasz innych.
Nie dziwi mnie ,że cytujesz Goebbelsa, on właśnie stosował taką logikę.