Przecież ta babka konduktor ma rację, w pociągu są już rowery i nie ma miejsca na kolejne i nie może jej sprzedać biletu.
Madka jak wyszła na rower z dziećmi to niech zap🤬lają na tych rowerach a nie do pociągu się wpycha z tymi kaszojadami
Zjeb to twój stary i tego co widzisz w lustrze.
Jak w kinie miejsc nie mają to też nie sprzedają idioto, BO NIE MOGĄ.
Bo k🤬a nie ma miejsca!
Na kolanach innych mają sadzać?
Ta kobieta też NIEMOŻE IM SPRZEDAĆ BILETU, BO K🤬A NIE MA MIEJSCA NA ROWERY. Bo pociąg może jest nie przystosowany, albo wszystkie miejsca na rowery już są zajęte.
Wpuszczanie takiej baby z rowerami to niebezpieczeństwo nawet dla tej idiotki z bachorami,bo pociąg ruszy, dzieciak rozwali łeb o rower i będą pretensje do konduktorki/kierowniczki
Czego nie rozumiesz półgłówku?!
Nie rozumie takich zjebow jak ty?! wychowany przez dwóch starych zboczeńców .mamy ci brakuje ,że tak bronisz ta stara rasztwe k🤬siarzu za 5pln
A zdajecie sobie sprawę cioty jakim utrudnieniem i zagrożeniem dla innych, którzy jadą legalnie bo opłacili bilety, są takie stada rowerów przez które masz się przebijać, zwłaszcza jak sam masz małe dzieci?
A tu kolejna księżniczka - daj bilet mi się należy! Nie dasz biletu? I tak pojadę bo mam bąbelki!
To jest k🤬a dokładnie "Dej, mam chorom curkę" tylko w wersji mobilnej.
Konduktorka powinna wezwać policję, wyj🤬 z pociągu i obciążyć bąbelkowe towarzystwo za postój.
Według mnie walisz konia lewa ręka i nigdy nie będziesz mieć dziecka dlatego piszesz takie komentarze jakby cały naród miał takie podejście to byś chodził po piachu i bagnach a zamiast emerytury dostaniesz kopa na ryj od kolorowych jak tu wjadą , matka nic złego nie zrobiła chciała kupić bilet i zapłacić za niego wiec porównanie do madek daj bo mam chorom curke nie ma tu podjazdu . Ale takie dzbany jak ty tego nie wiedza
A zdajecie sobie sprawę cioty jakim utrudnieniem i zagrożeniem dla innych, którzy jadą legalnie bo opłacili bilety, są takie stada rowerów przez które masz się przebijać, zwłaszcza jak sam masz małe dzieci?
A tu kolejna księżniczka - daj bilet mi się należy! Nie dasz biletu? I tak pojadę bo mam bąbelki!
To jest k🤬a dokładnie "Dej, mam chorom curkę" tylko w wersji mobilnej.
Konduktorka powinna wezwać policję, wyj🤬 z pociągu i obciążyć bąbelkowe towarzystwo za postój.