Bardzo dobrze, od maseczki krzywda się nikomu nie stanie, a skoro jest szansa że pomoże - czemu nie...
Już nie chce mi się Wam odpisywać szury. Całe szczęście że Wasi polityczni idole staczają się w niebyt.
PS. Czy chwaliłem się już przyjęciem trzech dawek pfizera? i pomimo takiej ilości przeciwciał przechorowywałem COVID całkiem ciężko, choć bez hospitalizacji to było to moje najcięższe przeziębienie w życiu. Więc powodzenia wam szury życzę
Pomoże na głowę xD słuchaj w firmie używamy pp2 i pp3 niby te lepsze a jednak gówno! Czemu gówno? Pracownik po 1 godzinie szlifowania drewna, ma w środku maski czyli tam gdzie nos szlif drewna, już nie wspomnę o nosie a więc reasumujac wirus jest bardzo maleńki i przez takie maski, szmaty nie przejdzie, a opiłki drewna jakoś się przemieszczają cud
A teraz wyjaśnienie wiecie po co chirurg nosi tą maseczkę .... By nie kaszleć na otwartą ranę i żeby nie dostać w pysk np. krwią pacjenta tak samo by nie dotykał twarzy (co człowiek robi podświadomie )
Już nie chce mi się Wam odpisywać szury. Całe szczęście że Wasi polityczni idole staczają się w niebyt.
PS. Czy chwaliłem się już przyjęciem trzech dawek pfizera? i pomimo takiej ilości przeciwciał przechorowywałem COVID całkiem ciężko, choć bez hospitalizacji to było to moje najcięższe przeziębienie w życiu. Więc powodzenia wam szury życzę
Jak często zmieniasz maseczkę? Bo chirurg po każdej operacji, a czasem nawet w trakcie. Przez takich debili świat wygląda,jak wygląda. Niestety, większość jest głupia i potrzebuje Pana, który poprowadzi ich za rączkę.
Nie licz na zrozumienie wśród covidowych debili, oni w to święcie wierzą jak i w to, że grupa terrorystów z plastikowymi nożami sparaliżowała cały system obronny w USA w 2001 roku
A skutki długotrwałego niedotlenienia? Wdychasz to co wydychasz czyli dwutlenek węgla. Kiedyś gazowano pod przymusem w komorach dziś sami się na to godzicie. Tak jestem plaskoziemcem i wierzę w teorie spiskowe a ty załóż szmate i japa
Kumpel stracił pół rodziny przez to gówno, wszyscy ode mnie z roboty przeszli przez to co najmniej raz... Ale i tak znajdą się debile, którzy będą mówili, że tego nie ma.. K🤬a skoro nie wierzycie w wirusa, to nie dziwię się, że nie wierzycie jak ludzie mówią, że was rząd w dupę r🤬a...
Nie wiecie, co się w Niemczech teraz dzieje. Brak obowiązku maseczek w sklepach, a i tak jakieś 30% zakrytoryjnych.
Niebawem zrobię akcję. Stanę przed marketem ubrany w garniak, ciemne okulary, z słuchawką w uchu i walkie-talkie i każdemu w szmacie na pysku będę mówił: Proszę maseczkę na oczy! Sicher ist sicher! Nagram. To będzie hit internetu.