Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
I co z tego, ze conamore i ten inny tanszy badziew sa mocniejsze od unimila i durexa, przeciez jak sie zalozy te tansze gumki to przeciez zero przyjemnosci i tak daja, bo sa tak grube.
Monia sronia, ja p🤬le. Ten typ chyba specjalnie wkleił swoją żone do poprzedniego filmiku aby zgarnąć więcej nastolatków i zarboić więcej $$
Robi coś dla widzów, to niech też coś z tego ma. Ja mu za to nie muszę płacić, więc gówno mnie obchodzi jak i ile na tym zarabia. Dostaje wszystko za darmo, jedynie za co muszę płacić to internet. Za 40zł miesięcznie mam wszystko co chce i jak tu narzekać?
#Vinewood
Żal Ci p🤬de ściska, że on coś ma, a Ty dalej musisz wyczekiwać do renty babci? Wymyśl coś dzięki czemu się wybijesz na YT to też będziesz zarabiał.