Wysłany:
2013-01-28, 8:16
, ID:
1794874
Zgłoś
Miałem internet z Playa. Gdy go zakładałem, miał najlepszą ofertę w mej małej miejscowości, więc wziąłem pakiet 10 GB. Nie powiem, download zap🤬lał ładnie, nie mogłem narzekać ale upload to k🤬a tragedia. W grach miałem tak zj🤬y ping, że szkoda gadać (wahał się pomiędzy 150- 400, czasami nawet 800).
Jedno mnie wk🤬iło niemożebnie, pani konsultantka mówiła, że jak się wyczerpie ten limit 10GB, to nadal będę mógł spokojnie serfować po internecie, niestety rzeczywistość okazała się inna. Gdy wyczerpał się limit, nawet p🤬lone Google ładowało się 10 minut, a czasami w ogóle nie łapało i wyskakiwała strona jakiegoś tam błędu.
Ogólnie internet dobry do sprawdzenia poczty i paru filmików w miesiącu, ale jako główne źródło dojścia do internetu, w c🤬j nie do polecenia. Do gier online też się nie nadaje, bo nawet jak będziecie usilnie grać na tak c🤬jowym pingu, to was będą wyp🤬alać z serwerów - bo chora sytuacja ma miejsce, ty innych widzisz w miarę płynie, a inni albo widzą Cie "teleportującego się" (warping), albo wieszającego się w miejscu. Skype też właściwie odpada, przy rozmowach wideo na wyżej jakości.