A może to radar (czy cokolwiek to jest), który jest w radiowozie pokazuje prędkość policjantów, a nie samochodu przed nim? Myśleliście kiedyś w ten sposób?
podpis użytkownika
o.0
Czyli durne prawo, ale prawoTrzeba zmienić durni, co je ustalają. Jesień tuż tuż
![]()
@up nie no k🤬a gorszej głupoty w życiu nie przeczytałem
podpis użytkownika
o.0sama psiarnia opiniuje idiotyczne znaki na drogach
trzeba miec gdzie wyrobic norme mandatow
Zdanie klucz: Polskie prawo stanowi iż na KAŻDYM skrzyżowaniu o ile znak nie pozwala na inną prędkość(nie ma znaku jest 50 )jest ograniczenie do 50 km/h.
Wiadukt też jest skrzyżowaniem.
podpis użytkownika
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.
czyli co, przyjdzie PiS i pozwoli zap🤬lać 150km/h w mieście? Zap🤬la jełop 120km/h świadomie łamiąc przepisy i p🤬li, że "panowie robicie mi krzywdę" ... toż to trzeba być totalnym debilem. Sam sobie krzywdę robi i jeszcze swoją winę zwala na innych - typowo polskie zachowanie. To tak, jakby wyskoczył na środku jeziora nie umiejąc pływać i miał pretensje, że się k🤬a utopił i że to wszystko wina wody w jeziorze. Tragia, panie ... tragia ...
podpis użytkownika
Слава Україні! Героям слава!
Ale że co?
![]()
Ale że jak?![]()
![]()
![]()
A to że skrzyżowanie odwołuje wszystkie znaki czyli na skrzyżowaniu obowiązuje dopuszczalna prędkość w terenie zabudowanym
Zjazd na wiadukt z filmiku również jest traktowany jako skrzyżowanie.
podpis użytkownika
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.