a możesz wyjaśnić po c🤬j to palić jak nie ma thc lub zawiera śladowe ilosci? Ile tego musisz wypalić żeby był jakikolwiek efekt znany z normalnej marychy
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<a możesz wyjaśnić po c🤬j to palić jak nie ma thc lub zawiera śladowe ilosci? Ile tego musisz wypalić żeby był jakikolwiek efekt znany z normalnej marychy
Jeśli 25% THC to śladowe ilości to nie wiem co ty palisz.
Śmiejecie się, ale od zioła właśnie większość zaczyna grubszą jazdę. Widac, że nigdy nie byliście w temacie pisząc takie głupoty typu idź się naćpaj zioła, więc wypada wtedy zamknąć mordę.
Medyczna wyróżnia się z tego właśnie że ma sporo % THC, a śladowe ilości CBD, więc coś ci się pomyliło ziomuś 😄😉
ja nic nie palę - nie jestem chory żeby musiec tego uzywac ani uzalezniony na szczescie =] 25% to wciąż nie to samo więc musisz wypalić 4x tyle co normalnego zioła żeby miało sens
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<ja nic nie palę - nie jestem chory żeby musiec tego uzywac ani uzalezniony na szczescie =] 25% to wciąż nie to samo więc musisz wypalić 4x tyle co normalnego zioła żeby miało sens
może i mi się pomyliło - nie jestem ekspertem od narkotyków jak niektórzy tutaj