podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/4:04 no k🤬a bez komentarza...
A właśnie z komentarzem - sk🤬ysyn wymusił tą stłuczkę, bo widział, że ten z naprzeciwka nie zauważył ronda. I jeszcze sp🤬oleniec na siłę policje wzywa aby facetowi dobić kolejne 300-500zł mandatu, no bo przecież tak ciężko jest się k🤬a dogadać...
Ten z filmiku około 5:00 też tak samo sp🤬olony "ale c🤬j łamie przepisy, a ja mam zielone więc p🤬lne w niego to i tak będzie jego wina" parszywy c🤬j...
@ piotrek - nie chodzi o dogadanie się w ramach naprawy, tylko wzywanie policji. Po spisaniu oświadczenia sprawa jest jasna (o ile sprawca nie jest członkiem rodziny lub przyjacielem prokuratora, policjanta, radnego itd...). Też miałem taką sytuację - kolizja była ewidentnie z mojej winy, tłumaczę poszkodowanemu - że się przyznaję, mam nagranie, mogę mu dać, wszystko podpiszę (rozmowa też się nagrałą). Facet zapluty że koniecznie chce policję. Jak przyjechali - pokazałem im całe nagranie, pośmiali się, ja dostałem 200 za stłuczkę, a on 300 za nieuzasadnione wezwanie. Myślę,że ten palant z 5:00 też dostanie za celowe spowodownie kolizji.
podpis użytkownika
Mariuszku k🤬a gdzie są gw🤬ciciele mojej babci!!