podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/
A kto się tak dogada że ci da a fure zastępcza, za straty wywołane przestojem w działalności czy za uszkodzenia ciała? Cebulak ci da na używany zderzak i jeszcze będzi chciał dać najlepiej bez malowania.
Przerabiałem to raz i od razu będe dzwonił zawsze.
A właśnie z komentarzem - sk🤬ysyn wymusił tą stłuczkę, bo widział, że ten z naprzeciwka nie zauważył ronda. I jeszcze sp🤬oleniec na siłę policje wzywa aby facetowi dobić kolejne 300-500zł mandatu, no bo przecież tak ciężko jest się k🤬a dogadać...
Ten z filmiku około 5:00 też tak samo sp🤬olony "ale c🤬j łamie przepisy, a ja mam zielone więc p🤬lne w niego to i tak będzie jego wina" parszywy c🤬j...
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
A właśnie z komentarzem - sk🤬ysyn wymusił tą stłuczkę, bo widział, że ten z naprzeciwka nie zauważył ronda. I jeszcze sp🤬oleniec na siłę policje wzywa aby facetowi dobić kolejne 300-500zł mandatu, no bo przecież tak ciężko jest się k🤬a dogadać...
Ten z filmiku około 5:00 też tak samo sp🤬olony "ale c🤬j łamie przepisy, a ja mam zielone więc p🤬lne w niego to i tak będzie jego wina" parszywy c🤬j...
Dokładnie tak.
Raz nie wezwałem policji i jeździłem jak p🤬da pół roku z wgnieconymi drzwiami bo głupia k🤬a p🤬da podpisała mi wszystkie papiery po stłuczce z jej winy, a potem zadzwoniła do adwokata i oświadczyła że jest w szoku i te dokumenty są nie ważne. Pół roku sądzenia się a szmata ani razu nie przyjechała bo miała zwolnienie lekarskie to odpuściłem i wmontowałem nowe drzwi za 2 koła ale niesmak został bo k🤬a do tej pory ani razu się nie stawiła i już jej nie ścignę bo nie mam nagrania.
Co do ubezpieczenia to polecam się odwoływać od kwoty podanej przez ubezpieczalnie jako wartość szkody, jeśli nie jest to duża wartość to potrafią na odczepkę dorzucić 500-600zł. Mój znajomy tak zrobił i od razu mu dorzucili kasę i w moim przypadku było podobnie gdy wartość szkody wycenili na 1800zł a po odwołaniu się przelali mi na konto dodatkowe 600zł.
Tak więc nawet jak wam k🤬a zarysują klamkę to od razu dzwońcie po bagiety nawet jak macie bluze jp 100%
A i uważajcie na j🤬e ubezpieczalnie i nigdy nie zgadzajcie się na wypłatę gotówki na naprawę. Jak miałem naprawiany z OC jakiejś p🤬dy błotnik i zderzak to PZU wyceniło szkodę na 1100 zł , po wstawieniu do naprawy do aso z którym PZU miało umowe nagle kwota wzrosła do 4000 ale wszystko na oryginalnych częściach![]()