K🤬a naucz się czytać napisałem że podchodził powoli, czyli pewnie sprawdzał czy ktoś nie idzie/jedzie. Poza tym jeszcze prawka nie robiłem więc mam prawo się mylić buraku.@Maxi96
Naprawdę... Lepiej nie wsiadaj za kierownicę nigdy... Zielona strzałka nie uprawnia Cię do nieostrożności i piesi/rowerzyści jeśli mają zielone, mają bezwzględne pierwszeństwo przed Tobą.
K🤬a naucz się czytać napisałem że podchodził powoli, czyli pewnie sprawdzał czy ktoś nie idzie/jedzie. Poza tym jeszcze prawka nie robiłem więc mam prawo się mylić buraku.
w dodatku kierowca musi się zatrzymać i dopiero po upewnieniu ze nikogo nie ma na pasach może ruszyć
K🤬a naucz się czytać napisałem że podchodził powoli, czyli pewnie sprawdzał czy ktoś nie idzie/jedzie. Poza tym jeszcze prawka nie robiłem więc mam prawo się mylić buraku.
To nie tylko kwestia posiadania prawka i znajomości przepisów, ale samej spostrzegawczości. Do którego momentu ten kierowca miał podchodzić powali, aż rowerzysta wjebie mu się w bok? Przecież ten imbecyl z auta wjechał na ścieżkę i przyhamował dopiero po wyskoku rowerzysty.
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Auto wjechało już na pas gdy pedała jeszcze nie było na ulicy. Pedał mógł zwolnić do normalnej prędkości a nie zap🤬lać ile wlezie bo "mam zielone k🤬a i jestem pedałem więc mogę robić co chcę". Gdyby jechał wolniej kierowcy auta łatwiej byłoby go dostrzec.
Pedały to największa plaga ulic...
jeżeli nie rozumiesz to lepiej nie wsiadaj za kierownicę żadnego pojazdu mechanicznego.
Jeżeli chodzi o tego z 0:51 to może ja się nie znam ale typ w samochodzie miał (na zielonym) skręt w prawo i normalnie powoli przystępował do tego skrętu więc o c🤬j chodzi temu rowerzyście ? O_o
C🤬ja wiesz a pouczasz innych. Rowerzysta MA OBOWIĄZEK zejść z roweru i przeprowadzić go przez przejscie. Tak wiec obaj zawinili. Niemniej jednak idac dalej, kierowca widząc rowerzyste powinien zachowac ostrożnosc, ale mogl przypuszczac, ze ten zejdzie z roweru i zdazy przejechac przez przejscie zanim ten wkroczy na nie.