Wysłany:
2016-11-03, 8:15
, ID:
4740114
6
Zgłoś
Jak ja nie lubię tego kolesia, który potrafi zrobić 20 minutowy filmik ciągłego p🤬lenia o tym jak poprawnie zapinać pasy.
Co do statystyk, to k🤬a jak masz 0,4 promila i normalnie się czujesz, ale policja zabierze prawko za jazdę po pijaku. Przecież taką ilość to po średniej popijawie wcześniejszego dnia można wydmuchać. Jeżeli chodzi o kontrole to ja 31 października robiłem rajdy na cmentarze, przejeżdżając 300 km i nie miałem ani jednej kontroli, chociaż kilka razy widziałem policję. Podejrzewam, że 1 listopada przez chłodną pogodę i nieustanne deszcze funkcjonariusze w ogóle nie wychodzili z samochodów.
Oczywiście trzeba powiedzieć o zepsutych nerwach, ponieważ drogowcy pod koniec roku chcą się wyrobić z wykończeniem drogi, kładąc asfalt 31 października,np w takim Sierpcu na głównej drodze przed centralnym rondem, korkując nie tylko całe miasteczko, ale i drogę krajową do Warszawy. Jakby nie było całego lata na takie roboty.
Do tego standardowe p🤬deczki za kierownicą jadące 70 km na godzinę, albo plaga chojraków- zjebów. Debile jadąc poza terenem zabudowanym, czyli dozwolone 90 km/ h jadą 100 km/ h (albo i więcej). Nagle zobaczą stojący przy drodze radiowóz - oczywiście na zakręcie hamują z tych 120 do 20 km/ h. K🤬a ledwo wyhamowałem, a i tak samochód z tyłu lekko uderzył mnie w tył, na szczęście nic się nie stało. Zero k🤬a wyobraźni i odpowiedzialności. Powinno im się dożywotnio zabierać prawko bo takie manewry są niebezpieczne a praktycznie ciągle ktoś tak robi. Więc drodzy sadole, jak widzicie policję to nie naciskajcie hamulca jak poj🤬i, bo jak mają radar to i tak was już "ustrzelili".