Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Takich jazd nie miałem, ale zawsze ilekroć coś zajaram to później przez kilka godzin ciężko rozkminiam nad czymś, a jak już ze mnie zejdzie to jaranie, to zapominam. W gwoli ścisłości, nie używam dopów
k🤬a, kiedyś zeżarłem pizze z grzybami, speed rusha, wypiłem 8 piw i jeszcze ze szwagrem zrobiliśmy 0,5l. Podobno przez 3 godziny tłumaczyłem szwagrowi jak wjechać tirem na Rysy
k🤬a, kiedyś zeżarłem pizze z grzybami, speed rusha, wypiłem 8 piw i jeszcze ze szwagrem zrobiliśmy 0,5l. Podobno przez 3 godziny tłumaczyłem szwagrowi jak wjechać tirem na Rysy
Ty jesteś polakiem? Bo coś zajeżdża mi tu ściemą albo ruskami.
Jak to podstawiona zwykła baba. Próbowałem różnych używek, narkotyków i nigdy nie miałem takich jazd że zdawało mi się że czymś innym jestem. Jedynie gadanie głupot, dobra zabawa, dużo energii pomysłów i w ogóle