podpis użytkownika
Piszę raz i nie wracam, c🤬j mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.objąć pomocą np. samotną matkę z dwójką 3-4 letnich dzieci
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Teraz to modne, wystarczy że coś powiesz nie tak o tych darmozjadach ze wschodu i jesteś ruskim agentem
podpis użytkownika
Ateizm jest dziełem teologów.powiesz coś o Ukraińcach jesteś ruską onucą, coś o szczepionkach jesteś foliarzem płaskoziemcą, a jak coś o żydach jesteś antysemitą, o innych rasistą....
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Nie masz pojęcia na co liczy rząd i tylko powtarzasz, będąc zmanipulowany przez pro opozycyjne media, że rząd jest głupi, bo utrzymuje Ukraińców. Zobacz dane ile miliardów ci Ukraińcy tutaj zostawiają mimo zasiłków i jak bardzo poprawiają sytuację demograficzną w Polsce.
Teraz to modne, wystarczy że coś powiesz nie tak o tych darmozjadach ze wschodu i jesteś ruskim agentem
Modne to teraz jest hejtowanie Ukraińców i powtarzanie jak papuga, że "Rosja nam nie zagraża", a Ukraińcy "żyją na nasz koszt". Szczególnie w internecie jest modne, wśród niepracujących, nastoletnich stulejarzy na garnuszku mamusi.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.