sam jestes zjebem popieram Zbyslawa w 100 %
mam brata niepełnosprawnego i nawet nie potrafie sobie wyobrazić zeby go wyskrobano
byłes kiedyś w szkole specjalnej? widziałeś? dla ludzi którzy kochaja dziecko niewazne jakie sie urodzi
jelsi przerasta Cie bycie rodzicem nie płodz dzieci
Kościół nie potrzebuje żadnego parasola ochronnego ze strony państwa. Potrzebuje tej słusznej autonomii, która jest między państwem i Kościołem
Ależ was k🤬a wszystkich w dupe szczypie ten cały strajk. Robią zadymę w słusznej sprawie a to, że doj🤬y się do tego inne ugrupowania typu LGBT to już inna sprawa.
Nic nie dzieje się z przypadku, wszystkie ruchy zj🤬ego rządu są zaplanowane a wszystkie obecne strajki i inne wymysły są tym zjebom z Wiejskiej na rękę.
@Flodzia ale Ty tępa dzida jesteś, aż brak słów.
Ależ was k🤬a wszystkich w dupe szczypie ten cały strajk. Robią zadymę w słusznej sprawie a to, że doj🤬y się do tego inne ugrupowania typu LGBT to już inna sprawa.
Nic nie dzieje się z przypadku, wszystkie ruchy zj🤬ego rządu są zaplanowane a wszystkie obecne strajki i inne wymysły są tym zjebom z Wiejskiej na rękę.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Ależ was k🤬a wszystkich w dupe szczypie ten cały strajk. Robią zadymę w słusznej sprawie a to, że doj🤬y się do tego inne ugrupowania typu LGBT to już inna sprawa.
k🤬a mać, w l. 80 walczyłem z komuną o Wolną Polskę,teraz po 31 latach historia zawraca, k🤬a niech kobieta decyduje,nie j🤬y przepis,kler, czy inny c🤬j...
aha w dupie mam pis,po i inne partie,jestem 50 letnim dziadem ,który trochę przeżył howgh jak mawiali starożytni górale
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęAleż was k🤬a wszystkich w dupe szczypie ten cały strajk. Robią zadymę w słusznej sprawie a to, że doj🤬y się do tego inne ugrupowania typu LGBT to już inna sprawa.
Byłem na jednym proteście. LGBT tam jest niewiele. Dominują zwykłe laski, które nie chcą pełnego otwarcia aborcji, a jedynie powrotu do kompromisu który działał. Oczywiście - jak pojawiła się okazja to pojawiła się i skrajna lewica. Ale zarówno te co chcą pełnego otwarcia, jak i PIS z tym swoim jebniętym planem całkowitego zakazu to dwie skrajności. Większość ludzi dystansuje się od nich na zasadzie "nie wyskrobałbym, ale na wszelki wypadek chcę mieć wybór, bo nie wiem co życie przyniesie"
Niech ktoś mi powie - co kochasie kościoła robią na sadistiku? To nie są k🤬y pisowskie k🤬y tylko albo opłacone pisowskie k🤬y, albo działacze tych zj🤬ych partii (konfederacja i pis). Za dużo tego. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że ktoś świadomie poświęca takie godziny na rysownia wrogich obrazków czy memów jak wg rankingów protest popiera 70% ludzi. I do tego z takimi poglądami siedzi na sadistiku. Osoby związanej z kościołem by sadistik nie bawił. Tu k🤬y są tu świadomie i niszczą ten portal. Szkoda, że admin jest neutralny i tego gówna stąd nie posprząta.
podpis użytkownika
Tylko martwi widzieli koniec wojny. -PlatonAleż was k🤬a wszystkich w dupe szczypie ten cały strajk. Robią zadymę w słusznej sprawie a to, że doj🤬y się do tego inne ugrupowania typu LGBT to już inna sprawa.