Ten protest już dawno przestał być nakierowany na wyrok TK.
To już jest obraz ogólnego wk🤬ienia na to, co te parchy robią z naszym krajem.
2 mld na szczujnie, ułaskawianie pedofilów, zakłamywanie rzeczywistości by tylko seniorzy poszli na wybory,,Paco Sasino .
Można by tak bez końca. A trolle zamiast pomyśleć by może ludzi wesprzeć, to cieszą ryja gdy banda zamaskowanych zwierząt rzuca się na chcących coś zmienić młodych ludzi. Najpierw wyprowadzą wojsko przeciwko protestującym. Potem już przeciw wszystkim
Ależ was k🤬a wszystkich w dupe szczypie ten cały strajk. Robią zadymę w słusznej sprawie a to, że doj🤬y się do tego inne ugrupowania typu LGBT to już inna sprawa.
Nic nie dzieje się z przypadku, wszystkie ruchy zj🤬ego rządu są zaplanowane a wszystkie obecne strajki i inne wymysły są tym zjebom z Wiejskiej na rękę.
@Flodzia ale Ty tępa dzida jesteś, aż brak słów.
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęAleż was k🤬a wszystkich w dupe szczypie ten cały strajk. Robią zadymę w słusznej sprawie a to, że doj🤬y się do tego inne ugrupowania typu LGBT to już inna sprawa.
Nic nie dzieje się z przypadku, wszystkie ruchy zj🤬ego rządu są zaplanowane a wszystkie obecne strajki i inne wymysły są tym zjebom z Wiejskiej na rękę.
Jeśli ktoś nie jest za pełną aborcją na żądanie to wcale nie jest Prawicowcem co co niedziela w kościele jest weście sie skrajni lewacy zamknijcie jak jedyne co macie do powiedzenia to ***** *** bo tych partii politycznych to ja wam powiem ze jest znacznie więcej
Ależ was k🤬a wszystkich w dupe szczypie ten cały strajk. Robią zadymę w słusznej sprawie a to, że doj🤬y się do tego inne ugrupowania typu LGBT to już inna sprawa.
K🤬a no ileż można. Lemingi kochane, pelikany i kukoldy życia. Jarosław razem z całą swoją partią pociąga za sznureczki, a lewaki, antifa i masa niczego nieświadomych kobiet (tradycyjnie już) tańczy jak im zagrają. Osiągnęli idealnie to co planowali, a wy się dalej pałujcie pod WIELKI PROTEST I SKANDOWANIE WYP🤬ALAĆ.
Dodam, bo zaraz mi jakiś debil zarzuci, że sam gardzę tymi rządowymi k🤬ami, ale docenim kunszt tego jak potrafią perfidnie lecieć w c🤬ja i R🤬AĆ was ile wlezie. Obecne sytuacje jakie mają miejsce w tym kraju pokazują tylko, że na nic innego nie zasługujecie.