chochlikhero166 napisał/a:
Dla swoich braci, dla
Jak jesteście na tyle sprytni, to wyjaśnij mi proszę zagwozdke gramatyczną gwary podlaskiej. Jak mówię że zaj🤬em "dla" ciebie rower, to masz teraz dwa, czy nie masz żadnego?
a co do tego ? zadałeś pytanie do c🤬ja nie podobne ! więc nawet nie mam zamiaru ci tłumaczyć dodam tylko tyle dla może zastąpić słowo tobie, ciebie ! idz do szkoły się trochę poucz może ogarniesz temat ale chyba tobie to za trudne !
Halmann napisał/a:
Ten tekst " a taki był ładny, amerykański" jest kwintesencją wieśniackiego stylu myślenia. Z resztą, cały ten film "Sami swoi" to pean na cześć wsioków, zawiści i głupoty. Każdy kto uważa to za coś fajnego jest dla mnie karaluchem.
bo ty jesteś umysłową ameba dlatego nie rozumiesz tego filmu xd takie downy jak ty tak mają
baronturbina napisał/a:
Jesteście tak sprytni, że nikt w Polsce A i B, kto po Polsku mówi nie zrozumie waszej „posowieckiej” gwary i naleciałości, wiec oddacie to za suchy, chleb dla konia i gorzką czekoladę. Plot na granicy z waszymi białoruskimi braćmi, wiec nie ma przemytu i bieda na wschodzie taka że niedługo będziecie śnieg wp🤬lać.
hahaha wp🤬lać to ty możesz ale nam rodzyny z dupy

nadajesz się sprzedwaczyku

na tyle cię stać by się sprzedać za srebrniki k🤬sie głupi ! taka twoja godność jesteś petem do szczania ! takie masz zasady sprzedawczyku

własna matkę judaszu opchniesz ptfuuu na ciebie ! i w dupie byłeś i gówno widziałeś siedzisz tam piewniczaku w tej swoje noże i życia nie znasz bo ci sprzedawczyki tak mówią! mam na ciebie wiesz co wywalone jajca

kmiocie !