Przez 9 lat jeździłem manuałem i po kupnie pierwszego automata do ręcznej nie wrócę. I jak ktoś z szanownego grona twierdzi(no chyba że mamy tu jakiegoś kierowcę sportowego) że zmieni zredukuje bieg szybciej, czy w lepszym momencie itp niż nowe(zaznaczam nowe nie 15 letnie) automaty może się w łeb p🤬lnąć. Ja zauważam tylko wyższe spalanie niz w manualu ale skrzynia automatyczna nie dusi silnika jak Janusze na 5 biegu przy 40km na godzinę. I narzekaja potem że dwumasa jebła egry pozapychane....
Z drugiej strony jak można stwierdzić że coś co wykonuje coś za ciebie jest c🤬jowe.....a znacie jakiegoś tynkarza co woli z łapy ścianę zarzucić niż maszyną zapryskac? Heh....
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.A ja znam takie osoby, które do maunala wróciły. P🤬lę, co kto woli. Jak dla mnie automaty są dla staruszków i zawodowych. Chyba że nie potraficie ogarnąć skrzyni to się potem spuszczanie jakie to fajne. Żałosne.
A ja znam takie osoby, które do maunala wróciły. P🤬lę, co kto woli. Jak dla mnie automaty są dla staruszków i zawodowych. Chyba że nie potraficie ogarnąć skrzyni to się potem spuszczanie jakie to fajne. Żałosne.
A ja znam takie osoby, które do maunala wróciły. P🤬lę, co kto woli. Jak dla mnie automaty są dla staruszków i zawodowych. Chyba że nie potraficie ogarnąć skrzyni to się potem spuszczanie jakie to fajne. Żałosne.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Ja potrafię liczyć ale i tak wolę używać kalkulatora bo jest wygodniejszy. KAŻDY kto ma prawko POTRAFI i OGARNIA jazdę manualem. To nie USA gdzie ogarnięcie manuala jest jakimś wyczynem.
No ale spoko. Masz 23 lata więc jeszcze pewnie nie rozumiesz, że ludzie po prostu wolą wygodę.
Dziwi mnie tylko, że nie używasz analogowego telefonu z tarczą. Przecież to w c🤬j lepsze niż cyfrowe i te nowe urządzenia zwane smartfonami. Przeglądając neta używasz starego dialogowego modemu i śni ci się po nocach puszczanie gołębi pocztowych na przemian z faxem.