Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Wchodzisz do wesołego miasteczka płacąc kupę kasy za bilet walisz najpierw na najszybszą i odechciewa ci się jeździć na reszcie karuzel. Bez sensu. Lepiej zaliczyć całą resztę oprócz najszybszej. Ewentualnie na końcu iść na taką. Doj🤬 się, zrzygać i iść do domu
K🤬a wrzucają gówno do tego internetu, anie śmieszne, ani straszne, ani nic mądrego, c🤬j wie czy nie ustawione i takie to dzisiaj czasy, nie wiesz panie komu ufać.
No debil, ciota i p🤬da. Nie dość że drze morde jak baba, to jeszcze ze strachu rzucił fajną laskę.
To sa k🤬a lęki których nie ogarniesz. Możesz być killer a sie zesrasz na kolejce. A ta c🤬a o tym wiedziała ale chciał być taka władcza i pewno za lodzika się zgodził.
Ogarniam te jak to nazwałeś "lęki". Hehehe. nie raz bawiłem się na podobnych "karuzelach" i nigdy nie darłem mordy jak p🤬da mimo że nieraz faktycznie byłem prawie sparaliżowany ze strachu.
właśnie o to chodzi żeby trochę mordę popiłować ale nie jak męska p🤬da tylko po męsku i ewentualne ciśnienie łatwiej wtedy schodzi w energy całkiem dobre rollery dla szukających wrażeń