podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
To ciekawe, bo to ty jesteś typowym przykładem krypto-geja. Jakoś tylko tobie moja opinia skojarzyła się z gejostwem.
Aleś się doczepił do mnie, masz chyba coś nie tak z emocjami. Napisałem, że moda na to jest zj🤬a, a nie sama broda. Rozumiesz?
Ja nie rozumiem. Weź mi no powiedz co decyduje o tym, że ktoś nosi brodę bo lubi lub nosi bo zj🤬a moda? Bo nie wiem czy mam sie golić czy istnieje jednak jakiś trik żeby ją przemycić na zewnątrz nie zostając kolejna ofiarą świata feszyn.Napisałem, że moda na to jest zj🤬a, a nie sama broda. Rozumiesz?
ej stary, wcale się nie doczepiłem - zażartowałem w pierwszym poście, że ocenianie wyglądu drugiego faceta może mieć "podejrzane" podłoże. I teraz zarzucasz mi, że mam problemy z emocjami - równie dobrze mógłbyś to powiedzieć o sobie ... strasznie żeś się przejął i zareagował agresywnie na ten mój post - gdybym wiedział, że trafiłem na typa, który nie ma poczucia humoru, odpuściłbym sobie.
Ja nie rozumiem. Weź mi no powiedz co decyduje o tym, że ktoś nosi brodę bo lubi lub nosi bo zj🤬a moda? Bo nie wiem czy mam sie golić czy istnieje jednak jakiś trik żeby ją przemycić na zewnątrz nie zostając kolejna ofiarą świata feszyn.
O k🤬a następny![]()
To skąd teraz taki wysyp brodaczy, jak nie ze zj🤬ej mody?
Wszyscy oni to nagle polubili?
Rzeczywiście strasznie się przejąłem, jakoś to nie ja sie produkuje na kilka zdań żeby komuś odpowiedzieć.