Wiadomo że miałem nadzieję, że smród spadnie i sobie głupi ryj rozwali, ale po obejrzeniu do końca, muszę przyznać że jestem pod wrażeniem. Gówniak ma więcej odwagi niż wszyscy sadolowi p🤬dowaci tatusiowie razem wzięci.
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadolaA ktoś poza katolikami twierdzi inaczej?
Yyy chyba wszystkie religie na świecie i mnóstwo naukowców ateistów z całego świata? Może dlatego że teoria wciąż pozostaje tylko teorią przez 150 lat i w ciągu tego czasu mnóstwo naukowców i przyrodników z całego świata odkryło tyle nieścisłości i niepasujących schematów do niej że dziwię się że w szkołach dalej mówi się o niej jak o prawdzie oczywistej bądź niezbyt jasno ją tłumaczy, zamiast ją dopracować i przyznać że dalej na bardzo ważne kwestie nie ma odpowiedzi. Są dwie strony medalu w tym wszystkim ludzi wierzących w Boga i ludzi którzy chcą udowodnić że Boga niema, ani jedni ani drudzy nie potrafią udowodnić swoich racji, chociaż istnieje pewien test jakby rzucić na całą planetę na każdy km2 bombę atomową, to co wtedy? Koniec świata zrobiony przez ludzi nie przez żadnego Boga, więc to my decydujemy o swoim losie, jak Bóg istnieje nie pozwoliłby na to No chyba że zrobiłby Ziemie wersja 2 i stwierdził nosz k🤬a a to spryciarze teraz tylko TNT im maxymalnie damy wiem wiem rozpisałem się ale mi sie nudzi i c🤬j
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Wiadomo że miałem nadzieję, że smród spadnie i sobie głupi ryj rozwali, ale po obejrzeniu do końca, muszę przyznać że jestem pod wrażeniem. Gówniak ma więcej odwagi niż wszyscy sadolowi p🤬dowaci tatusiowie razem wzięci.
Nie muszę udowadniać braku boga.
nikt ci nie karze, ale wielu debili próbuje udowodnić że Boga nie ma wierzącym,
w tym jest problem
Wysłany: Wczoraj 21:07 C
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.