podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Po takiej akcji ochroniarza, mając takie nagranie, idziemy do sądu i puszczamy frajera z torbami.
podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiAle wracając do tematu, ochroniarz widzi co smarkacz odp🤬la na zewnątrz i wyobraził sobie co może odp🤬lić w środku.
Przeciwdziałał problemom.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.podpis użytkownika
Ola gringoAle wracając do tematu, ochroniarz widzi co smarkacz odp🤬la na zewnątrz i wyobraził sobie co może odp🤬lić w środku.
Przeciwdziałał problemom.
Ochraniacz to dęty frajer.U mnie nie pracowałby nawet minuty po takiej akcji. Nie po to on tam jest. Gówniak się naj🤬 i chciał być śmieszny a ochraniacz ma problemy z agresją. Małolat bawi się za tatusiowy chajs a agresorowi gul skacze.
Ochraniacz to dęty frajer.U mnie nie pracowałby nawet minuty po takiej akcji. Nie po to on tam jest. Gówniak się naj🤬 i chciał być śmieszny a ochraniacz ma problemy z agresją. Małolat bawi się za tatusiowy chajs a agresorowi gul skacze.
Ochroniarz w pracy to nie kolega od jointa. Obejrzyj sobie też słodkich żartownisiów przy "royal security guard" w UK, durniu lewacki
Ochraniacz to dęty frajer.U mnie nie pracowałby nawet minuty po takiej akcji. Nie po to on tam jest. Gówniak się naj***ł i chciał być śmieszny a ochraniacz ma problemy z agresją. Małolat bawi się za tatusiowy chajs a agresorowi gul skacze.