Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
bawią mnie wypowiedzi lamusów, którzy w życiu nic nie osiągnęli jak panowie wyżej, a krytykuja wszystko jak leci
mozna nie lubić Roja i Dema za ich wkurzający styl, ale od Cezika, który ma spory talent to wara
Ty tak na serio? Dem i Cezik to jedyne osoby warte oglądania, które wystąpiły w tym filmiku. Naprawdę uważasz za "sukces" robienie z siebie idioty i darcie mordy przed kamerą jak to robią Rojo, Gonciarz i inne Rocki? To, że mają sporo widzów ze średnią wieku 13 lat, to nie znaczy że nie można ich krytykować... Zresztą co to za podejście - "zrób lepiej"? To tak jakby mówić że Kac Wawa jest dobrym filmem bo sam lepszego nie zrobisz...
Mi jedynie RoJo się podobał przy serii Battlefield 3 . W sumie nie on mi się podobał tylko jego zachowanie , zrobił śmieszne i wartę uwagi filmiki luz . A teraz jakieś gówno robi ;o
Jak słyszę wypowiedzi tego Dębskiego, to aż nóż w kieszeni się otwiera... Z ciekawości wszedłem na jego kanał YT. Ma 72500 subskrybentów. Paranoja, co ludzie oglądają...