Alzheimer to przej🤬a choroba, mam nadzieję, że nie dożyję. Najgorzej jak taki człowiek jest fizycznie sprawny, wtedy odp🤬la akcje, że ja p🤬lę, a ucieczki to norma. Dlatego, na zachodzie Europy domy opieki stawiają za bramą fałszywy przystanek. Dziadki tam idą i czekają na autobus, nie trzeba ich daleko szukać.
Alzheimer to przej🤬a choroba, mam nadzieję, że nie dożyję. Najgorzej jak taki człowiek jest fizycznie sprawny, wtedy odp🤬la akcje, że ja p🤬lę, a ucieczki to norma. Dlatego, na zachodzie Europy domy opieki stawiają za bramą fałszywy przystanek. Dziadki tam idą i czekają na autobus, nie trzeba ich daleko szukać.
Ale nie to jest najgorsze. Najgorsze jest, że świat ci się rozpada. Przestajesz go rozumieć i rozpoznawać. To najstraszniejsza choroba na jaką można zapaść.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Najstarszniejsze to jak ci dziecko umiera a ty jesteś bezsilny...
Jak masz niemca i nic nie ogarniasz to nawet nie wiesz że jesteś chory.
Coś jakby codziennie naj🤬y.
Dla mnie to żadna choroba.