Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Nie dam piwa za głupim wstawkę takie rzeczy to sobie na wykop wstawiaj a nie tutaj tak po drugie to oo powinni mieć zakaz wstępu tutaj żeby nie zamieszczali takich pierdól
Nosz k🤬a, Adam Słodowy się znalazł.
C🤬j, to kogoś obchodzi, że jesteś majsterkowiczem. Wrzucaj takie gówno na forum dla klientów sklepów z narzędziami.
100h x załóżmy 30zl za godzinę pracy w PL. Daje 3000zl. Takie autko pewnie można kupić za 500zl. Wiem wiem, satysfakcja i frajda dziecka. Tylko że za kilka lat dzieciak będzie gówno z tego pamiętał, a Ty dalej jesteś na minusie 2.5k.
100h x załóżmy 30zl za godzinę pracy w PL. Daje 3000zl. Takie autko pewnie można kupić za 500zl. Wiem wiem, satysfakcja i frajda dziecka. Tylko że za kilka lat dzieciak będzie gówno z tego pamiętał, a Ty dalej jesteś na minusie 2.5k.
Odrestaurowany moskwicz na pedały 3500.
Wóz strażacki z jakiego to zrobiłem 800-1200 zależy od promocji.
P.s masz rację frajda i satysfakcja bezcenne.
Ja p🤬lę! Na to idą moje podatki, żebyś sie mógł bawić w gokarty z gowniakiem. A mi pensje firma obcina, bo na zasrane świadczenia dla takich darmozjadow musi byc, to kto mi pomoże? Do roboty sie weź! PS. Samochodzik zajeibisty