Jakbym był rodzicem to bym w łeb wyj***ł nauczycielce która wpisała mojemu dziecki -5 pkt
Ojciec na budowie, matka krawcowa. Łącznie mają około 10.000pln/msc. Szału nie ma ale do biedy to bardzo daleko.
brak szczegółowych danych kto i co robi.
Słaba krawcowa zarobi 3000 na rękę. Dobra krawcowa lub właścicielka małego zakładu szwalniczego kilkanaście tysięcy.
Podobnie jak ojciec. Pracuje na budowie.
Pomocnik murarza - 3500 za 8 godzin prac dziennie.
Tynkarz, glazurnik - 6-10 tys. zł miesięcznie
Kierownik budowy też pracuje na budowie - 12-15 tys. miesięcznie.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitlermuszę wezwać kogoś z IT. Wpisuję 'sadistic' ląduje na kwejku
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówDo pewnego czasu myślałem, że ten kwejk to takie mityczne miejsce gdzie każe się komuś wyp🤬alać, ale kiedyś jeden użytkownik wrzucił link do konta poligona na tamtym właśnie portalu i przekonałem się, że to naprawdę istnieje, a teraz takie gówna lądują tu.
podpis użytkownika
N Word Order is coming!Ojciec na budowie, matka krawcowa. Łącznie mają około 10.000pln/msc. Szału nie ma ale do biedy to bardzo daleko.
podpis użytkownika
Niebo, to miejsce, w którym spełniają się nasze ziemskie marzenia.Widocznie nauczycielka to głupia, tępa k🤬a bo synek nie obraził ją "koleżanki" żadnym patologicznym wulgaryzmem tylko inteligentnie i grzecznie ją zripostował . To ta młoda głupia, nadęta kurewka powinna dostać na łeb i uwagę za znieważenie/obrażanie kogoś kto ma inny stan posiadania to w c🤬j przykre. Te baby to zaj🤬e głupi K🤬y.