Wys艂any:
2018-06-21, 12:21
, ID:
5231879
9
Zg艂o艣
c7cr
po pierwsze, ka偶dy kto cokolwiek w 偶yciu potrafi, cho膰 ja nie uwa偶am si臋 za cz艂owieka jakiego艣 wysportowanego, powie Ci, 偶e b贸jki jak ognia trzeba unika膰.
Nawet jak co艣 umiesz, to jaka艣 p馃がda ze 2 razy mniejsza od Ciebie wyjmie n贸偶 i nawet nie zauwa偶ysz jak b臋dziesz z nim walczy艂 w k馃がa parterze, bo zajdzie Cie z boku (gdy walczysz z dwoma, trzema).
tutaj mamy otwarty teren, wi臋c sytuacja jest troch臋 inna. W ka偶dym razie zak艂adaj膮c, ze jestes najwiekszym nawet kozakiem i tak podw贸jnie sie narazasz. Pierwszy lepszy bokser wyprowadzajac sierpowego z biodra (tu wyzej masz same babskie ciosy, bez techniki, pracy n贸g, bioder, bez 艂adu i sk艂adu, pracuj膮 same 艂okcie i stawy barkowe), wazac zalozmy te 85 kg jest w stanie trwale uszkodzic takiego patusa i, gdy to jest k馃がa nagrane na kamerach ze stacji, zwyczajnie za niego odpowiadac...
Wp馃がlam screena wyrwanego z kontekstu? Gdybys cokolwiek o boksie wiedzial, rozumialbys ze to najlepszy screen z tej walki pokazuj膮cy p馃がdowatosc tego zajscia
Po prostu przyznaj sie ze nie masz o biciu pojecia. Wrzuci艂em screena z najbardziej p馃がdowatego ciosu z ca艂ego zajscia, gdzie typ walczy z pozycji odwrotnej (potem wraca do normalnej) zadaje w c馃がj damski cios, bez pracy biodra. Dalej, skacze nie z nogi na noge tylko k馃がa fruwa jak j馃がy motyl.
Kolejna rzecz, ma k馃がa sanda艂y, jest wstawiony, walczy z jakimis innymi niedojebami....
Ja Ci powiem tak: on tej "sztuki walki" ucz艂y si臋 k馃がa z takich filmik贸w jakim Ty nas tutaj uraczy艂e艣. To jest kompletna 偶enada si臋 tym jara膰...
Co do obsrania si臋 i sp馃がalania - tak to jest jedyne normalne wyj艣cie z sytuacji, zw艂aszcza wtedy gdy cokolwiek potrafisz. I tutaj w艂a艣nie jest ta pokora o kt贸rej jeszcze co艣 tam wspominasz. Umiesz co艣, odwracasz si臋 i odchodzisz. W og贸le jestem zdania 偶e jak co艣 umiesz to z regu艂y samym wygl膮dem odstraszasz, a tutaj mamy leszczyk贸w po 70-75 kg wagi, jeszcze k馃がa w sanda艂ach...
Co do nicka - ka偶dy kto jara sie CR7 jest dla mnie niedoj馃がy umys艂owo - tyle