c................r
U偶ytkownik usuni臋ty

Sytuacja sprzed chwili, kt贸rej by艂em 艣wiadkiem. Grupa trzech przemk贸w zaczepia typa na stacji benzynowej. Troch臋 podpity, z rozwalonym palcem u nogi. Na oko niegro藕ny. Spos贸b zaczepki mnie rozj馃が.
Typ podszed艂 do faceta ze stacji i bekn膮艂 mu w ryj. tak po prostu.
Tamten do niego wyjechal od razu, co on odp馃がla i w ogole. Cos sie pospinali i przemek odszed艂. Wr贸ci艂 z dwoma kolegami Przemkami i byli gotowi zaj馃が goscia.
Na filmiku jest bardzo wyra藕nie widac kto jest prowodyrem, a kto probuje unik膮c ustawki. Nasz bohater podkreslal, ze nie chce sie bic.
Nie uda艂o mi sie nagrac natomiast od pocz膮ku tej sytuacji.
Jak dla mnie gosc jest bohaterem. Przyk艂adem, ze mozna 艂atwo pokarac sebkow co po alkoholu maj膮 godmode on. Tepic frajerstwo w czystej postaci. Niestety poni贸s艂 straty-godzin臋 temu mia艂 za艂o偶one 7 szwow na stopie-rozerwane, oraz drugi palec rozj馃がy.
Typ naj馃が 3 sebkom w sanda艂ach. Z 7 szwami na palcu. Respect, Sir.
Typ podszed艂 do faceta ze stacji i bekn膮艂 mu w ryj. tak po prostu.
Tamten do niego wyjechal od razu, co on odp馃がla i w ogole. Cos sie pospinali i przemek odszed艂. Wr贸ci艂 z dwoma kolegami Przemkami i byli gotowi zaj馃が goscia.
Na filmiku jest bardzo wyra藕nie widac kto jest prowodyrem, a kto probuje unik膮c ustawki. Nasz bohater podkreslal, ze nie chce sie bic.
Nie uda艂o mi sie nagrac natomiast od pocz膮ku tej sytuacji.

Jak dla mnie gosc jest bohaterem. Przyk艂adem, ze mozna 艂atwo pokarac sebkow co po alkoholu maj膮 godmode on. Tepic frajerstwo w czystej postaci. Niestety poni贸s艂 straty-godzin臋 temu mia艂 za艂o偶one 7 szwow na stopie-rozerwane, oraz drugi palec rozj馃がy.

Typ naj馃が 3 sebkom w sanda艂ach. Z 7 szwami na palcu. Respect, Sir.