A wy pajace... Co tych policjantów, którzy ochraniają im dupska wyzywacie... Powinni was wpisać do rejestru "nie pomagać w razie kłopotów" służb mundurowych... Bo kiedy zaczynacie płakać drzecie mordę "pomocy policja!!!"
Tak samo jestem obywatelem i nie podoba mi się, że ktoś mi pod oknem wykrzykuje wulgaryzmy, a cały ten spęd przeistacza się w dewastowanie prywatnego mienia. Niech policja stoi i pilnuje, żeby Julki nie odp🤬lały. Ja pilnując swojego mienia taki wyrozumiały jak tamci policjanci bym nie był.
Te "Julki" to mają większe jaja od ciebie, siedź dalej przed ekranem bohaterze.
podpis użytkownika
Mam wszystko aep arseI to ma k🤬a prawa wyborcze i przypuszczalnie w przyszłości sie rozmnożą
Gdybym był ojcem tych kurewek, to bym odsiadywał dożywocie i uciąłbym sobie też jajca, aby nie zrobić takiej krzywdy ludziom żyjącym na Ziemi. Ja p🤬le, te pustaki będą kiedyś matkami, ich dzieci będą do cna pop🤬lone.
Jak tak dalej pójdzie, to tego mienia będziesz miał coraz mniej, a na koniec ci upaństwowią. I tyle bedziesz miał z zamiłowania do porządku.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Policja to nie jest żarówka, którą można sobie wyłączyć jak się rzuca kamieniami w ludzi i dewastuje mienie, a potem włączyć, jak ktoś na to reaguje. Ba, policjanci to też są ludzie myślący. Policja zabezpieczająca taki spęd stojąc w formacji to rzecz ciężka do zrozumienia, kiedy w życiu się nie zaznało ani odrobiny dyscypliny.