Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Dotrwałem do 50 sekundy podziwiam tego kto da rade do końca.
Marudzisz.
Urocze dziewczyny, choć najbardziej podobały mi się w koszulkach Nirvany...
Nie wiem czy tylko ja jestem taki p🤬lnięty, że mam dość lasek z toną tapety na twarzy i ubranych jak panienki przy drodze, czy ktoś podziela moje zdanie
MI to nie wygląda na pokaz jak zmieniały się kanony piękna i mody, tylko raczej jak zmieniały się stroje muzyków. Zresztą, głęboko w nosie mam tą całą modę, może p🤬le głupoty. ;D
kawałek snoopa rozj🤬 , na marginesie panienko z tylniego siedzenia czas na farbowanie bo c🤬jowo z tym ciemnym plackiem na głowie wyglądasz jakby się kret zj🤬
ps za te cenzure na koniec c🤬ja nie piwo dostaniecie ....
Nie wiem czy tylko ja jestem taki p🤬lnięty, że mam dość lasek z toną tapety na twarzy i ubranych jak panienki przy drodze, czy ktoś podziela moje zdanie
Czyli sugerujesz, że te nie mają tony tapety na facjatach, tak? Otóż w każdym "wcieleniu" mają.