Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Mały pikuś nie warty hejtowania, gorszych wariatów na sadolu widziałem.
podpis użytkownika
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
@Schabovy
Odworicl sie, zeby looknac na kolege, myslam, ze auto porusza sie tak jak porsuzalo, czyli z ta sama prdkoscia, a jak sie okazuje gosc hamowal
24-latek będzie odpowiadał między innymi za wyprzedzanie na linii podwójnej ciągłej, niestosowanie się do znaku STOP, jazdę pasem jezdni przeznaczonym dla przeciwnego kierunku ruchu, przejazd na czerwonym świetle i szereg innych. Odpowie też za to, że będąc świadkiem kolizji z udziałem swojego kolegi nie udzielił pomocy uczestniczącym w zdarzeniu kierowcom i oddalił się z tego miejsca.
Kumpel też zajebisty. Nie pomógł koledze tylko sp🤬olił z miejsca zdarzenia. "Best Friends Forever <3"
Frog to miał umiejętności i konkretny sprzęt. Tu widzimy dwóch idiotów na szrotach za pół pensji psujących opinie normalnym ludziom jeżdżącym jednosladami. Do piachu.
Wyprzedzanie na podwójnej ciągłej, na pasach, zap🤬lanie gdzie się da, jazda pod prąd nie mówiąc o braku kierunkowskazów - a i tak znajdą się tacy którzy powiedzą, że to kierowcy aut są główną przyczyną wypadków z udziałem motocykli...
@rondelinho Widze kolejny fanboy idioty froga z rownie idiotyczna ksywa. Jakby ci kogos z rodziny ten kretyn ze swoimi "umiejetnosciami" zabil to pewnie polecialbys galke mu strzelic za ten zaszczyt ktory cie spotkal.