Kurde, ale oni są sporo przed nami. U nich już listopad....
Amerykanie mają taki głupi format daty, że najpierw piszą miesiąc a potem dzień, 11 lutego 2025 byłby zapisany jako 02/11/25, czyli filmik byłby sprzed trzech dni, wiec wszystko sie zgadza. Pewnie system nagrywający domyślnie używa takiego formatu i głupi Hindus tego nie zmienił bo nie wiedział jak.
ALBO wideo nie jest z Indii a np z Filipin bo tam też tak zapisują datę
podpis użytkownika
Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.Ty się śmiej, na maderze pierwszy raz w życiu jeżdząc suvem gps poprowadził nas drogą która kończyła się trzymetrowym spadem, c🤬ja widać zza tak wysokiej maski, ale coś mi spadek terenu w tej dolince nie pasował, więc otwarłem drzwi, żeby spojrzeć, brakowało z pół metra od przedniej osi xD może to nie jest 16 metrów, ale się nam ciepło zrobiło i od tej pory byliśmy mega uważni jeżdżąc tam tym klocem xD
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"Gówno robił idioci. Podjeżdżał pod górkę bo został już załadowany. Prawdopodobnie jakaś awaria, albo był przeładowany i stary silnik w starej ciężarówce nie dał rady podjechać. Szkoda tylko, że nie próbował skręcić w prawo i uderzyć w skałę.
Ty się śmiej, na maderze pierwszy raz w życiu jeżdząc suvem gps poprowadził nas drogą która kończyła się trzymetrowym spadem, c🤬ja widać zza tak wysokiej maski, ale coś mi spadek terenu w tej dolince nie pasował, więc otwarłem drzwi, żeby spojrzeć, brakowało z pół metra od przedniej osi xD może to nie jest 16 metrów, ale się nam ciepło zrobiło i od tej pory byliśmy mega uważni jeżdżąc tam tym klocem xD