jak kurewsko żałosne to jest, to masakra - ja kminię, można nie lubić katolickich świąt (jestem niewierzącym człowiekiem - nie mylić z wojującym ateistą), ale k🤬a, jakie to niskie jest... goście mniej więcej w moim wieku, ale z WIELKIEGO miasta, więc oczywiście LEPSI - a ja się czuję jakbym k🤬a taki malutki był... a gdybym na groby chodził... to już w ogóle przej🤬e, przecież jestem j🤬ym katopatolemhipokrytą!!! prawda? jakim zj🤬ym pedałem byłbym, gdybym chciał uczcić pamięć swojej rodziny, jakim hipokrytą, jaką końską sp🤬oliną...
co za żałosny pierd... pewnie mają zajebistą imprę halloweenową w starbuniu...
oczywiście nie o to chodziło, ale żaden z tych kretynów nie myśli o wydźwięku tego, co robi... co za żłoby...
podpis użytkownika
Rock.
PS: na pogrzebach beczałem jak dziecko, szczególnie wspominam moment salw pułku reprezentacyjnego na pogrzebie dziadka.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.jak kurewsko żałosne to jest, to masakra - ja kminię, można nie lubić katolickich świąt (jestem niewierzącym człowiekiem - nie mylić z wojującym ateistą), ale k🤬a, jakie to niskie jest... goście mniej więcej w moim wieku, ale z WIELKIEGO miasta, więc oczywiście LEPSI - a ja się czuję jakbym k🤬a taki malutki był... a gdybym na groby chodził... to już w ogóle przej🤬e, przecież jestem j🤬ym katopatolemhipokrytą!!! prawda? jakim zj🤬ym pedałem byłbym, gdybym chciał uczcić pamięć swojej rodziny, jakim hipokrytą, jaką końską sp🤬oliną...
co za żałosny pierd... pewnie mają zajebistą imprę halloweenową w starbuniu...
oczywiście nie o to chodziło, ale żaden z tych kretynów nie myśli o wydźwięku tego, co robi... co za żłoby...