podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Wie ktoś gdzie aktywista komuistyczny Komosa ma pochowana jakąś bliska rodzinę? Chętnie ja sie tam odpowiednio podpisze na wieńcu.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Jakby mi brata zamordowano, a potem sobie z tego ktoś robił bekę, też bym się wk🤬ił. Wiem, zaraz powiecie, że to był przecież wypadek, że ktoś taki szlachetny jak Putin nie mógł tego zrobić. A jak ostatnio spadł samolot z Priżoginem i jego ludźmi to też był wypadek i ci, którzy sugerują sprawstwo kierownicze Putina to szury i płaskoziemcy.
Pokaz dowody ze to byl zamach no k🤬a pokaż je może i ja uwierzę w ta tępa propagandę. Antek cie przekonał jak rozwalał ze swoimi ekspertami puszki po piwie albo parówki ? Dzięki komisji macierewicza wiesz ze to było morderstwo ?
Jakby mi brata zamordowano, a potem sobie z tego ktoś robił bekę, też bym się wk🤬ił. Wiem, zaraz powiecie, że to był przecież wypadek, że ktoś taki szlachetny jak Putin nie mógł tego zrobić. A jak ostatnio spadł samolot z Priżoginem i jego ludźmi to też był wypadek i ci, którzy sugerują sprawstwo kierownicze Putina to szury i płaskoziemcy.
Pokaz dowody ze to byl zamach no k🤬a pokaż je może i ja uwierzę w ta tępa propagandę. Antek cie przekonał jak rozwalał ze swoimi ekspertami puszki po piwie albo parówki ? Dzięki komisji macierewicza wiesz ze to było morderstwo ?
U ruskich wszystko dzieje się przypadkiem i nie wiadomo kto maczał w tym palce. Przypadkiem spadają samoloty, przypadkiem znika kilka milionów ludzi, po czym okazuje się że są na Syberii i pieszo muszą wracać, żeby zasilić armię. Przypadkiem ukropina oddaje Krym, przypadkiem ginie kilkadziesiąt tysięcy oficerów i znajdują ich po kilku latach, ale przez 50 lat nikt nie wie kto zabił. Przypadkiem na molo rudy randkuje z putinem niedługo przed kastastrofalnym błędem pilotów. Przypadkiem gówniarstwo ogłupione propagandą wybiera u nas rudą szuję, niemieckiego pachołka i jego kupmpla, męża żydówki. Nawet w Niemczech powstała książka, kto z Polaków maczał palce w zamachu. Jesteśmy bananową republiką rządzoną przez służby i Niemców.