Skończy studia w wieku 17-18 lat, znajdzie pracę i będzie w najpiękniejszym wieku do działania 20-25 lat wykształcona i samodzielna finansowo.
Chętnie zamieniłbym się z nią na to piwo i papierosa za szkołą w gimbazie które z perspektywy czasu gówno mi dały.
Mylisz się, większość z tych geniuszy, którzy przed czasem kończą studia itp. nie osiąga ani sukcesu zawodowego ani rodzinnego. Wielu popada w depresję i inne choroby psychiczne. Czytałem kiedyś o takiej dziwczynie, IQ ze 200, która też pokończyła w dzieciństwie wszystko co popadło. I co? I po kilku latach została... prostytutką, bo nie mogła sobie poradzić ze swoim życiem, a za wszystko obwiniała ojca, który nie dał jej być po prostu dzieckiem.
Wielu się wydaje, że tak fajnie jest być geniuszem, tak łatwiej się wszystko w życiu osiąga, a niestety tak nie jest. Im ktoś mądrzejszy tym wyraźniej dostrzega niedoskonałości (delikatnie mówiąc) funkcjonowania świata, w którym żyje i tym trudniej jest się w niego wpasować. Zresztą nie przypadkiem większość ludzi uznaje za najszczęśliwszy okres w swoim życiu dzieciństwo, a więc czas gdy było się najgłupszym i najmniej się rozumiało, co jednak nie przeszkadzało by byle patyk był źródłem olbrzymiej radości.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.podpis użytkownika
ty k🤬o ledwo matme zdalem w technikum
podpis użytkownika
zapodaj.net/299533d55149e.jpg.html
To jest program satyryczny, stylizowany na telewizję śniadaniową, którą parodiuje. Wszyscy ludzie to zawodowi aktorzy. Nieźli, bo się nabrałeś.![]()