Tak to jest z tymi elektrykami, 20 letnie volvo albo inne audi by si臋 wyklepa艂o to kolejne 20 lat by je藕dzi艂o. Natomiast elektryczny p馃がdow贸z po roku od produkcji p贸jdzie na z艂om a akumulator i elektronika do elektro艣mieci. Ot taka ekologia
mimo tego 偶e baba za kierownic膮 to 艂adnie ogarn臋艂a ! sadol na swojej hulajnodze tego by ogarn膮艂 !
pisz膮 takie sadolowe p馃がki takie bzdury nie znaj膮c 偶ycia xD a znajdzie si臋 banda debili co mu zacznie przyklaskiwa膰 xD
podpis u偶ytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest s艂odka. Wi臋c kop w niej d贸艂, 偶ydku kop." - Jonathan Littel "艁askawe"zawsze mnie ciekawilo kogo jest wina w takiej sytuacji? kto zaplaci za naprawy obu aut? jakis fachowiec jest?
podpis u偶ytkownika
#1. hejter dubstepu na forum.chyba ci臋 matka nie kocha xD siedze na sadolu od samego pocz膮tku ze main konto adminki mi zablokowa艂y bo si臋 sp艂aka艂y xD
podpis u偶ytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest s艂odka. Wi臋c kop w niej d贸艂, 偶ydku kop." - Jonathan Littel "艁askawe"zawsze mnie ciekawilo kogo jest wina w takiej sytuacji? kto zaplaci za naprawy obu aut? jakis fachowiec jest?
No k馃がa, wida膰 偶e masz priorytety w 偶yciu, ja p馃がl臋! Ch艂op skasowa艂 auto 偶eby nie zabi膰 cz艂owieka, a ciebie interesuje kto za auta naprawi. To jest tylko p馃がlona rzecz, nic wi臋cej!