@Użytkownik123
Cytat:
zatrzymali mnie raz za przyciemnione szyby chcieli mi zabrać dowód zapytałem czy macie homologacje na te przyciemniane okulary bo to tak samo jak by mieli przyciemnione wszystkie szyby oni na to że okulary można ściągnąć a ja na to szyby mogę opuścić możemy iść z tym do sądu jak chcecie
nie zapomne ich tępych min haha powiedziałem nie do widzenia pajace i za to dostałem mandat za obraze "władzy"
"... I wszyscy k🤬a w autobusie wstali i zaczęli klaskać."
Jak myślisz, że ktoś Ci uwierzy w te brednie to się grubo mylisz. Za przyciemniane szyby - dla Ciebie ciemniaku wyjaśnię, że DOKŁADNIE chodzi te o klejone folią, należy się mandat karny kredytowany w wysokości 500 złotych. 20-500 złotych taki właśnie mandat przysługuje za niewłaściwy stan techniczny pojazdu.
Mandat za obrazę władzy? Za znieważenie funkcjonariusza publicznego w związku z pełnioną przez niego funkcją służbową NIE MOŻNA dostać mandatu karnego. Ta twoja cwana dupa była by zawleczona na najbliższy komisariat i trafił byś na dołek.
Znalazł się k🤬a 15 letni gangster zza klawiatury komputera z palcem w nosie z krzywą przegrodą i płaskostopiem...